Floor Hovens
Coaching

Coaching

Het NU is de poort naar geluk, emoties zijn jouw sleutel!

Emoties geven feedback of dat wat je denkt en doet in lijn ligt met wie je werkelijk bent. Veel mensen vinden emoties maar lastig. Maar wat nu als je leert dat jouw emoties juist bedoelt zijn om jou gezond te houden en jou de weg wijzen naar geluk? Dan heb je de sleutel van een vitaal en gelukkig leven in eigen handen. 

Emoties zijn functioneel. Ze navigeren en balanceren ons en kunnen gebruikt worden ter reflectie. Het is mijn missie is om mensen de taal van emoties te leren verstaan. Tijdens een coachgesprek maak ik de vertaalslag van wat jouw binnenwereld aangeeft nodig te hebben. De natuurlijke ontwikkeling van je bewustzijn wordt daardoor effectief in gang gezet. Op het juiste moment, voor het in jou juiste tempo.

EmotieCoach methode

De EmotieCoach methode is zeer zuiver, effectief én komt snel tot te kern omdat emoties de taal van jouw Ziel spreken. Het doel is te zoeken naar misvattingen die de cliënt ongelukkig maken. Het verschil ten opzichte van veel andere methoden is dat EmotieCoaching vanuit de basis werkt (natuurwetten en innerlijke leiding) en niet vanuit oppervlaktelaag naar binnen (identiteit/gedrag).

Een coachsessie kan online plaatsvinden of in mijn praktijk te Venlo.