Floor Hovens

Het NU is de poort naar geluk, emoties zijn jouw sleutel!

Emoties geven feedback of dat wat je denkt en doet in lijn ligt met wie je werkelijk bent. Veel mensen vinden emoties maar lastig. Maar wat nu als je leert dat jouw emoties juist bedoelt zijn om jou gezond te houden en jou de weg wijzen naar geluk? Dan heb je de sleutel van een vitaal en gelukkig leven in eigen handen. 

Emoties zijn functioneel. Ze navigeren en balanceren ons en kunnen gebruikt worden ter reflectie. Het is mijn missie is om mensen de taal van emoties te leren verstaan. Tijdens een coachgesprek maak ik de vertaalslag van wat jouw binnenwereld aangeeft nodig te hebben. De natuurlijke ontwikkeling van je bewustzijn wordt daardoor effectief in gang gezet. Op het juiste moment, voor het in jou juiste tempo.

Voor wie?

Een EmotieCoach gesprek is voor iedereen die ervaart ergens in het leven tegenaan te lopen, in welke hoedanigheid dan ook. Vanuit een oordeelloze houding kijk ik naar jouw situatie en onderzoeken we samen hoe jouw binnenwereld werkt, zodat je meer zelfregie kunt gaan creëeren waarna jouw buitenwereld vanzelfsprekend verandert.

Praktisch

Een coachsessie vindt online plaats via Whereby een platform om te kunnen videobellen. Omdat ik graag coach op maat kan een sessie variëren van dertig tot zestig minuten. Hoe vaak je terugkomt, is aan jezelf. Je zit bij mij niet vast aan een behandeltraject. Je maakt een afspraak wanneer jij voelt dat je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkelproces.

Bekijk de tarieven voor een EmotieCoach gesprek. Of vraag meteen een gesprek aan.

EmotieCoach methode

De EmotieCoach methode is zeer zuiver, effectief én komt snel tot te kern omdat emoties de taal van jouw Ziel spreken. Het doel is te zoeken naar misvattingen die de cliënt ongelukkig maken. Het verschil ten opzichte van veel andere methoden is dat EmotieCoaching vanuit de basis werkt (natuurwetten en innerlijke leiding) en niet vanuit oppervlaktelaag naar binnen (identiteit/gedrag).

Ik heb de opleiding tot EmotieCoach bij het EmotieExpertise Centrum (EEC) gevolgd en in juni 2022 succesvol afgerond. Bekijk het overzicht van gecertificeerde coaches van het EEC

Ja ik wil een EmotieCoach sessie aanvragen

Tarieven

Wanneer je een afspraak maakt ga ik uit van een heel uur coaching. Mocht het gesprek al eerder afgerond zijn, dan hanteer ik een lager tarief. Een EmotieCoach sessie wordt momenteel niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

 

EmotieCoach sessie Tarief*  
 heel uur 75 euro (60 min)
 drie kwartier 70 euro (45 min)
 half uur 65 euro (30 min)
     

*Tarieven zijn vrijgesteld van BTW

 

coaching • creatie • communicatie

Kerboschstraat 31
5913 WJ Venlo

KVK-nummer: 66837987
BTW-nummer: NL0740.37.109.B02
IBAN: NL38 RABO 0312 3789 47