Floor Hovens
Coaching

Coaching

Wil jij werkelijk jezelf kunnen zijn? Vitaal en veerkrachtig door het leven gaan? En ben je bereid daarvoor oude patronen los te laten? Dan wijs ik jou de weg!

Ik help jou een vitaal leven te leiden waarin veerkracht en zelfredzaamheid centraal staan. Zodat je tot bloei kunt komen en kunt zijn wie je in essentie werkelijk bent.

Met behulp van het model van Positieve Gezondheid kijken we op brede wijze naar jouw gezondheid uitgewerkt in zes dimensies. We brengen jouw veranderwens in kaart en concretiseren stappen die jouw gezondheid verbeteren. Zodat je mentaal, emotioneel en fysiek weer de balans vindt en kunt leven vanuit je essentie: wie je in werkelijkheid bent.

Als mens beschikken we over een drietal gereedschappen: het hoofd (gedachten & overtuigingen), hart (gevoelens & emoties) en (fysieke) lichaam. Zodra we een gedachte serieus nemen, verandert deze in een overtuiging. Hierop volgt een emotie die verkrampend of verruimend voelt. Jouw emoties hebben als functie om jou gezond te houden. Ze balanceren, navigeren en reflecteren. Ze vertellen jou of dat wat je gelooft en doet past bij wie je in werkelijkheid bent. Wanneer jij inziet hoe jouw systeem werkt, kun je al jouw ‘gereedschappen’ (hoofd, hart en lichaam) op een juiste manier gebruiken en leven in vrijheid en afstemming met jezelf.